DVSA gaat theorie-examencentrum in St. Helens sluiten

DVSA sluit theorie-examencentrum voor autorijden omdat sluiting ‘teleurstellend en verkeerd’ wordt gebrandmerkt. THE Driver and Vehicle Standards Agency heeft de sluiting aangekondigd van zijn theorie-testcentrum in St. Helens. Naar verwachting zal het filiaal, dat momenteel de dichtstbijzijnde locatie is bij Warrington waar studenten hun theorie-examen kunnen afleggen, in september sluiten.

Deze stap wordt gemaakt als onderdeel van een grote opschudding van DVSA-sites in het VK, waardoor het aantal testcentra zal toenemen van 180 naar 202. Een woordvoerder zei: “Het toegenomen aantal theorie-examencentra zal resulteren in een meer gelijkmatige verdeling van testcentrumlocaties en zal theorie-examens toegankelijker maken voor mensen in afgelegen delen van het land. Online auto theorie oefenen mogelijk.

“We hebben geprobeerd beslissingen te nemen die het beste zijn voor zoveel mogelijk klanten

“In sommige gevallen betekent dit echter dat sommige mensen nu verder moeten reizen, hoewel de afstand in andere gevallen zal zijn afgenomen.” Andere centra voor theorie-examens in de buurt van de stad zijn Wigan en Liverpool.

St Helens North MP Conor McGinn en St Helens South en Whiston MP Marie Rimmer hebben echter hun bezorgdheid geuit over de voorstellen. Mevrouw Rimmer zei: “Het besluit om het testcentrum te sluiten is teleurstellend en verkeerd.

“Mensen in St. Helens zouden niet helemaal naar het centrum van Liverpool moeten reizen om hun test te doen. “Of het nu gaat om het openbaar vervoer of een lift, het is een dure en tijdrovende bezigheid. “We hebben het over een test die zoveel mensen zullen moeten doen om een ​​baan te krijgen en uiteindelijk goed te presteren in het leven – er is absoluut geen reden om het moeilijker te maken. “Er wonen meer dan genoeg mensen in de buurt van het testcentrum van St. Helens om het levensvatbaar te maken. Scooter theorie leren online.

“Ik hoop dat de DVSA er nog eens over nadenkt.”

De heer McGinn voegde toe: “Dit is zonder kennisgeving of redenering gekomen, hoewel de nadelige impact die het zal hebben op de lokale leerlingen duidelijk is. “Ik heb de DVSA om dringende duidelijkheid gevraagd over de toekomst van het bestaande personeel en of er een inschatting is gemaakt van de blijvende schade die deze sluiting zal veroorzaken voor de lokale voorzieningen. Als je tijd op je computer doorbrengt, is dit vintage spel een must-have. Geen installatie.

“Na de sluiting van onze rechtbanken, het Bureau voor Werk en Pensioenen en politiebureaus, is dit de laatste in een reeks van beschamende bezuinigingen van de Tory op de diensten die onze mensen nodig hebben en waarop ze vertrouwen.”

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.