VeChain-prijsanalyse: VET-token op grond van een comeback-trail

VET Token vertoont tekenen van dubbel bodempatroon op de dagelijkse grafiek

De huidige prijs van VET/USDT is $0,72, vastgesteld op basis van de daling van 3,06% in de afgelopen 24 uur

Vechain op de wekelijkse chart heeft de steun van de 50 EMA behouden, terwijl de Stochastic RSI probeert om te keren.

 

VeChain-stieren proberen recht te doen aan het dubbele bodempatroon

Het VET-token heeft een strategische prijsactie op de daily chart gevormd, waardoor stieren de kans krijgen om terug te keren. De terugval van deze week droeg ertoe bij dat de prijsactie voor het eerst na de flashcrash van juni de vraagkuil opnieuw bezocht. Momenteel schommelt de VET-prijs binnen het bereik van $ 1,72, en lijkt klaar om een ​​opwaarts traject te bepalen. Een bounceback van de vraagput vereist het omkeren van de 20 EMA terug als steunkussen.

 

 

VET-stieren moeten een versnelling hoger schakelen en de overheadweerstandsniveaus van $ 0,86, $ 0,94 aanpakken om hun suprematie over de huidige trend te vestigen. Het optreden van dit scenario zal de Death Cross tussen kritieke EMA’s die de beren een fall-out van 25% gaven, ongeldig maken. De Daily Stochastic RSI lijkt deze ommekeer goed te keuren, zoals blijkt uit het dieptepunt van de %K-lijn en de %D-lijn. Ethereum Koers is gestegen.

 

In tegenstelling tot de prijsactie en de Stochastic RSI die voorstander is van een bullish trend, heeft het VET-volume zijn momentum verloren. VET begon de maand juli met minder dan gemiddelde druk en is sindsdien blijven doorgaan. Het volume van gisteren (522 M) was bijna de helft van het voortschrijdend gemiddelde van 20 perioden, dat momenteel binnen het bereik van (1,03 B) zweeft. Onvoldoende druk tussen zowel kopers als verkopers heeft ertoe geleid dat het VET-token onder invloed van de EMA’s traag handelde.

 

VeChain (VET) effent de weg naar Defi door Vexhange V2 . te lanceren

Gisteren onthulde VeChain Foundation in een blogpost dat ze verheugd zijn om de lancering van Vexchange V2 aan te kondigen. VeChain-enthousiastelingen weten zeker dat Vexchange al meer dan twee jaar bestaat. Gezien de huidige hausse van Defi in de crypto-ruimte, is het echter essentieel dat ze hun ecosysteem hebben geüpgraded naar een aangepaste gedecentraliseerde uitwisseling.

 

Vexchange V2 is hun tweede interactie van Vexchange die een breder scala aan functies en verbeteringen bevat. Vexchange V2 is in feite de komst van de algemeen succesvolle Uniswap VE-functionaliteit naar VeChain. Shiba inu koers bekijken is mogelijk online.

 

Vexchange V2 bestaat uit verschillende verbeteringen voor daarbovenop gebouwde prijsfeeds. Dit wordt bereikt door de cumulatieve prijs van een VIP180-tokenpaar aan het begin en het einde van het interval te lezen. Kortom, deze upgrade brengt nieuwe functionaliteit met zich mee die sterk gedecentraliseerde en manipulatiebestendige on-chain prijsfeeds valideert. Een ander belangrijk kenmerk van deze upgrade is de ontlading van Flash Swaps. Vexchange V2 flash swaps stellen hun klanten in staat om een ​​haalbare hoeveelheid VIP180-tokens op Vexhange op te nemen zonder voorafgaande kosten, op voorwaarde dat aan de vereiste voorwaarden wordt voldaan.

 

 

 

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.